Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Akla vertrekt in de zomer bij DVS’33

Ali Akla is bezig aan zijn laatste maanden als speler van DVS’33. De club wil de selectie voor komend seizoen verjongen waardoor er geen plaats meer is voor de aanvaller die nu op zoek gaat naar een nieuwe club.

Akla speelde twee periodes bij DVS’33 die onderbroken werd door een aantal seizoenen IJsselmeervogels. Zoals gezegd heeft het vertrek van de aanvaller te maken met het uitgestippelde beleid van de club uit Ermelo. ,,Uit het gesprek dat ik voerde met de Technische Commissie was dat de voornaamste reden was dat men de selectie wil verjongen. Ik ben 29 jaar en vind het jammer dat ik de club ga verlaten. Er zijn genoeg mensen die ik uit Ermelo ga missen en wens de club na dit seizoen oprecht het allerbeste. Ik heb er een mooie periode gehad met het kampioenschap in mijn eerste periode toen ik er speelde en net geen promotie in mijn tweede periode bij DVS’33”, aldus Akla tegenover Topamateurvoetbal.com

Ook dit seizoen kon Akla tot zijn blessure rekenen op een basisplaats bij DVS’33. De vraag is waar hij te bewonderen zal zijn na de zomer van 2023. ,,Ik heb alles gespeeld tot op het moment dat ik een aantal weken geleden een spierblessure op liep, daar ben ik nu weer van hersteld. Ik wil eerst het seizoen hier goed afmaken met hopelijk een promotie en dan is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb bewezen dat ik van waarde kan zijn voor een team uit de Tweede- of Derde Divisie, dus een club uit deze competities zou mooi zijn. In principe sta ik overal voor open.”