maandag 29 mei 2023

BROODJE BAL-PODCAST | “Ik ben wel een control freak” | S01E03

Veel gelezen

Een nieuwe week, een nieuwe presentator, een nieuwe locatie en een nieuwe gast. Kortom: een heerlijke nieuwe aflevering van de Broodje Bal-Podcast van topamateurvoetbal.com. Vanuit Nieuwegein hoor je presentator Marcel van Vliet en hij ontvangt, naast “tafelheer” Henk Kasius, de trainer van Koninklijke HFC, Gertjan Tamerus.

Natuurlijk hebben we het over de trainerscarrière van Gertjan Tamerus en zijn prestaties met Koninklijke HFC, maar ook komen de dagkoersen van de drie hoogste klassen van het topamateurvoetbal aan bod. Daarbij aandacht voor de goede prestaties van ADO’20, de gedroomde derby van Veenendaal, de bestuurscrisis bij Spakenburg en een “labbekakkerig” Rijnsburgse Boys.

Dit en nog veel meer hoor je in deze smakelijke nieuwe aflevering van de Broodje Bal Podcast. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img