Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Derde Divisie B; SteDoCo op zoek naar eerste winst in 2024.

In de Derde Divisie B staan er slechts drie inhaalwedstrijden op het programma. Het overgrote deel van de clubs komen vanwege het Carnaval dit weekend niet in actie. Het voor de winterstop zo ongenaakbare SteDoCo gaat in Wijchen op zoek naar de eerste driepunter van 2024.

Herpakken

De weg naar het kampioenschap was nog lang maar met een reeks van 11 overwinningen op rij leek er geen vuiltje aan de lucht voor SteDoCo. Drie gelijke spelen en twee nederlagen verder en de ploeg van Rick Adjei vindt zichzelf opeens terug op plek op de ranglijst. In Wijchen mag de ploeg proberen het gat van drie punten richting Barendrecht te dichten. Volgende week volgt dan de absolute kraker tussen de nummer één en twee van de ranglijst in Barendrecht. Recentelijk voegde SteDoCo nog maar eens wat BVO ervaring toe aan de selectie. Benieuwd of Rick Stuy van den Herik, Diego Biseswar en Jayson Halman wedstrijdfit genoeg zijn om een bijdrage te leveren?

AWC strijd met Groene Ster, Unitas en Baronie om de degradatie en P/D plekken. De laatste overwinning van de ploeg van Lodewijk de Kruijf dateert van 4 november 2023. Voetballend lijkt de thuisploeg zo nu en dan tekort te komen in de Derde Divisie. Dit wordt echter gecompenseerd door een gezonde portie werklust die de ploeg op dit niveau moet gaan houden.

Uitgesteld

De wedstrijd tussen Sportlust’46 en s.v. Meerssen die ook het programma voor dit weekend is alsnog verschoven naar zaterdag 9 maart.