Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Doelman van TEC maakt keeperstrio van DOVO compleet

DOVO is wat doelverdedigers betreft voor komend seizoen. De club maakte via een persbericht bekend dat Nick van Dam vanaf de zomer aan zal sluiten bij de vereniging. De sluitpost komt over van het in de Tweede Divisie uitkomende TEC.

De 24-jarige Van den Dam moet in het seizoen 2023/2024 met Twan van Veldhuizen en Lars Molenaar uit gaan maken wie er onder de lat mag staan bij DOVO. De huidige eerste doelman, Jeroen Vrolijk, zal aan het einde van het lopende seizoen de deur sluiten bij de club aan de rode zijde van het Panhuis.

Van den Dam maakte in de zomer van 2022 de overstap van De Graafschap naar TEC. De vraag is waar DOVO komend seizoen uit zal komen, de club wist zich te plaatsen voor de nacompetitie met als inzet een ticket voor de Tweede Divisie. ,,Mocht DOVO het via de nacompetitie niet redden, dan denk ik dat het een mooi en goed doel is om volgend seizoen voor promotie te gaan. Persoonlijk wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen, waarbij ik mijzelf op een positieve manier hoop te onderscheiden”, aldus de doelman die geciteerd werd in het persbericht van DOVO.