Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Domper voor Gemert: Zwanen neemt per direct afscheid

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal acterende Gemert kan geen beroep meer doen op Bram Zwanen. De middenvelder (op de foto in het shirt van De Treffers) leverde zijn nog doorlopende contract in, zo meldt de vereniging via de officiële kanalen.

De 24-jarige middenvelder maakte in de zomer van 2022 de overstap van De Treffers naar Gemert. Het was de bedoeling om bij zijn oude club weer het plezier in voetballen terug te krijgen. Dit is niet gelukt waardoor Zwanen besloot zijn contract in te leveren. Zwanen kwam al eerder uit voor Gemert. Twee jaar geleden ruilde hij Helmond Sport in voor laatstgenoemde club. Daarna verkaste hij naar De Treffers.

Gezien het feit dat de selectie van Gemert momenteel kampt met veel blessureleed kwam het vertrek van Zwanen hard aan. Namens de technische commissie gaf Anthony Geurts tekst en uitleg over het vertrek van de middenvelder. ,,Het is natuurlijk ontzettend balen. Aan de andere kant: zeker in deze fase hebben we alleen spelers met volledige toewijding nodig, jongens die er 100 procent voor gaan. We hebben meerdere gesprekken gehad met Bram, maar het ontbreekt hem aan die drive. In dat geval is het beter dat de wegen scheiden.”