Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DVS ’33 ziet oude bekende terugkeren

Christiaan van Hussen is na de zomer opnieuw speler van DVS ’33. Dat meldt de derdedivisionist uit Ermelo via de clubsite.

De 31-jarige Van Hussen stond eerder tussen 2018 en 2020 al onder contract aan de Sportlaan. In die periode kwam hij tot 39 officiële wedstrijden en zes doelpunten. Daarna vertrok de middenvelder naar Sportlust ’46, en aansluitend afgelopen zomer naar Sparta Nijkerk. Bij laatstgenoemde club mag Van Hussen ondanks een doorlopend contract tot medio 2024 vertrekken. Hij tekent in Ermelo voor één seizoen.

Van Hussen reageert enthousiast op zijn terugkeer. ,,Ik ben superblij om terug te keren bij DVS. Na mijn vertrek vanwege privéredenen in 2020 had ik het idee dat ik nog niet klaar was bij DVS en dus ben ik heel erg blij dat ik nu de kans krijg om er een hoofdstuk aan toe te voegen.”