dinsdag 16 augustus 2022

Ex-international Pröpper traint mee met G.V.V.V.

Veel gelezen

Toeschouwers van G.V.V.V. die donderdagavond aanwezig waren bij de training van het eerste elftal zagen een opvallende speler op het veld staan. De Gelderlander ontdekte dat Davy Pröpper meetrainde met de club uit Veenendaal.

De dertigjarige middenvelder leverde in januari van dit jaar zijn contract in bij PSV. Pröpper speelde voor zijn korte periode in Eindhoven voor het Engelse Brighton & Hove Albion. Eerder droeg hij onder andere ook het shirt van Vitesse en was hij goed voor 19 interlands.

Gerry Vink, trainer van G.V.V.V., bood de middenvelder aan om mee te trainen om zijn conditie op peil te houden. Er is nog geen aanleiding om te denken dat de oud-international komend seizoen voor G.V.V.V. zal spelen al werd in het Algemeen Dagblad geschreven dat Pröpper, die woont in Scherpenzeel, op zoek zou zijn naar een amateurclub uit de regio die op een hoog niveau uitkomt.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC verliest topscorer Gino Bosz vlak voor competitiestart

Één week voor de competitiestart heeft TEC een tegenvaller te verwerken gekregen. De Tweede divisionist uit Tiel ziet verdediger,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img