Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

FC Rijnvogels hengelt veelzijdige aanvaller binnen

Een week voor het einde van het kalenderjaar 2023 deed FC Rijnvogels goede zaken met het oog op de hervatting van de competitie. De club wist Bryan Iliohan aan zich te binden, de aanvaller speelde zijn laatste wedstrijden in de Verenigde Staten voor de California Baptist University, zo meldt zijn nieuwe vereniging op de website.

De 24-jarige aanwinst plaatste zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar bij FC Rijnvogels. In 2020 vertrok hij naar de Verenigde Staten om voetballen en studeren te combineren. Hij liep nog een stage bij de San José Earthquakes, maar dat leverde hem geen contract op. In het verleden was hij onder andere actief voor Alphense Boys, AFC en FC Lisse.

Op de website van FC Rijnvogels werd tekst en uitleg gegeven over het aantrekken van de aanvaller. ,,Wederom een veelbelovend talent die bij onze club de kans krijgt om tot volle wasdom te komen. Rijnvogels haalt een veelzijdige aanvaller in huis die naast goed voetballen ook een neusje voor de goal heeft.”