Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Groenen uit Bunschoten-Spakenburg strikken een rooie en een blauwe

v.v. Eemdijk, ook wel de Groenen uit Bunschoten – Spakenburg genoemd heeft zowel uit het rode kamp van IJsselmeervogels als het blauwe kamp van SV Spakenburg een selectiespeler bemachtigd. Beide spelers komen komende zomer over naar sportpark de Vinken. Daarnaast wist de club de assistent alsmede de keeperstrainer naast trainer Willem Romp langer vast te leggen, zo meldt de club op haar officiële mediakanalen.

Met Willem Bout haalt de club een 19 jarige aanvaller in huis die met zijn komst naar sportpark de Vinken die daarmee in de voetsporen treedt van zijn broers Wouter en Klaas. Bout hoopt bij de hoofdklasser vooral op meer speelminuten dan hij in he lopende seizoen bij de Vogels krijgt toebedeeld.

Jasper Beekhuis is een 22 jarige speler die op meerdere posities inzetbaar is. Hij speelt sinds 2017 voor SV Spakenburg, dat hem indertijd uit de opleiding van FC Utrecht wegplukte. Daar speelde hij zes seizoenen. Ook met betrekking tot de staf maakt v.v. Eemdijk vorderingen. Nadat eerder hoofdtrainer Willem Romp contractverlenging met de club aanging zijn nu ook de keeperstrainer Martijn Kos, geroemd om zijn bevlogenheid en enthousiasme, en teammanager Teo van de Mheen, de cultuurbewaker voor volgend seizoen vastgelegd.

In een eerder stadium bereikte de club al overeenstemming met een grote groep spelers die dit seizoen al strijden om promotie naar de derde divisie. Dat zijn Nigel van Zelst, Armend Selimi, Freek van Belzen, Zeger Beukers, Jordie Huijgen Rick Blokhuis, Sjohn van Gulik en Jesper van Dalen.