dinsdag 30 mei 2023

GVVV contracteert aanvaller Dylan Chiazor

Veel gelezen

GVVV heeft vleugelaanvaller Dylan Chiazor voor het komende seizoen vastgelegd. Chiazor kwam de laatste tijd uit voor enkele clubs in IJsland, maar laat dat avontuur varen, mede omdat hij rechten wil gaan studeren. Hij was eerder in de top van het Nederlandse amateurvoetbal actief voor IJsselmeervogels.

Chiazor speelde aanvankelijk in teams van v.v. Hooglanderveen. Van daar uit kwam hij in opleidingsteams van Ajax en PEC Zwolle terecht. In 2012 kwam hij voor de eerste keer bij IJsselmeervogels terecht, na een periode van 2 jaar bij Almere City volgde in 2016 een tweede periode IJsselmeervogels. In 2019 verkaste hij naar de Graafschap, waarna Chiazor in 2020 zijn IJslandse avontuur begon.

Op de website van GVVV geeft de speler aan dat hij meerdere aanbiedingen had, maar op gevoel voor de club uit Veenendaal heeft gekozen. Technisch manager Rob de Boer geeft daarbij tevens aan dat hij Chiazor al langere tijd, bij zowel IJsselmeervogels en de Graafschap is blijven volgen. Chiazor heeft al enkele keren met Gery Vink getraind en zal de komende weken ook met de selectie meetrainen.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img