Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Jamie den Hartog maakt overstap van Excelsior Maassluis naar Westlandia

De 21-jarige centrale verdediger Jamie den Hartog maakt per direct de overstap van Excelsior Maassluis naar de zondag derdedivisionist Westlandia. De overstap wordt op de websites van beide clubs bevestigd.

Den Hartog kwam al met enige regelmaat voor in het basisteam van Excelsior Maassluis maar aast op meer speelminuten. Die zal hij dan in het basisteam van Cesco Agterberg moeten gaan bemachtigen. Den Hartog is van jongs af aan opgeleid bij de Tricolores uit Maassluis.

In een reactie aan Topamateurvoetbal.com laat technisch directeur Marko van der Knaap het volgende weten over de komst van Jamie den Hartog naar Westlandia: ,,Wij waren al wat langer op zoek naar versterking achterin. Dat heeft te maken met het feit dat we in die linie spelers door onder meer blessures kwijt raakten. Jamie is een getalenteerde speler maar hij had bij Excelsior Maassluis een duo voor zich dat uitstekend functioneert. Doordat bij hem privé ook het een en ander wijzigde konden wij hem meer kans op speeltijd bieden. De situatie bij ons was zo nijpend dat ik zelfs overwoog zelf mijn kicksen maar weer aan te trekken”, zo legt de TD met een knipoog uit.