Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Lagendijk timmert aan SteDoCo voor seizoen 2023/2024

Terwijl SteDoCo met haar huidige selectie vecht voor promotie naar de Tweede Divisie is Technisch Manager Cees Lagendijk aan het timmeren aan de selectie voor komend seizoen. In die zin lastig dat Lagendijk nog moet raden naar het niveau waarop die selectie zal gaan spelen omdat de Hoornaars mee doen om promotie naar de Tweede Divisie.

Op de website van de club geeft Lagendijk een update, mede omdat er de laatste tijd het een en ander aan activiteiten was ontplooid. Zo is er een scoutingsteam van vijf mensen aangesteld ter ondersteuning van de technisch manager. Laatstgenoemde hoopt dat hij van de kennis van deze groep leden van de club kan profiteren bij de samenstelling van zijn selectie. 

Daarnaast blijken veertien van de huidige spelersgroep ook komend jaar actief te zijn voor SteDoCo.

De wijzigingen tot op heden zijn:

Vertrekkend: Junior Ebobo en daarover in gesprek met de club; Steven Edwards. Daarnaast vertrekt Jesse Wielenga komend seizoen naar UNA.

Voor komend seizoen vastgelegd van buitenaf: Omar Boulamhayan (Unitas), Nizzar Mekkaoui (Kozakken Boys) en Amoros Nshirimimana, die over komt van de Duitse topamateurclub SV Straelen. Deze 21-jarige spits moet de leegte invullen die Ebobo achter laat. Hij kwam eerder uit voor FC Utrecht, Helmond Sport en Willem II.