vrijdag 24 maart 2023

Mutaties bij VVOG: Mbinga komt van PEC Zwolle, Bottenheft vertrekt

Veel gelezen

Bij VVOG zijn diverse mutaties in de A-selectie doorgevoerd. Zo heeft de Harderwijkse club per direct middenvelder Eilikia Mbinga aan zich gebonden. Mark Bottenheft daarentegen gaat de Harderwijkers verlaten.

De 21-jarige middenvelder komt over van PEC Zwolle en heeft voor anderhalf jaar getekend. Mbinga had geen zicht op speeltijd onder trainer Dick Schreuder. Vorig seizoen speelde Mbinga nog wel zesmaal in de hoofdmacht van de Zwollenaren, onder meer tegen Ajax en in de IJsselderby tegen Go Ahead Eagles.

Bottenheft gaat VVOG juist verlaten. De 22-jarige speler geraakte vorig seizoen nog tot 37 wedstrijden in het eerste team, maar komt momenteel niet in de plannen van trainer Dwight Lodeweges voor. Tweedeklasser v.v. Hierden wil zijn selectie van een kwaliteitsimpuls voorzien door de jonge en talentvolle Bottenheft aan de selectie toe te voegen en hem daarmee aan de broodnodige speeltijd te helpen.

Verlengingen
Ondertussen hebben Ferdi van Looy en Bruce Lucke – beide 21-jarige centrale verdedigers – voor komend seizoen bijgetekend op sportpark de Strokel. Lucke herstelt momenteel van een meniscusblessure.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

VOORBESCHOUWING DERDE DIVISIE ZONDAG | Koplopers naar Brabant, belangen op alle velden

Speelronde 26 belooft weer een spannende te worden in de Derde Divisie Zondag. Op diverse velden gaan ploegen de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img