Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | ‘Ik mis de bloemenboerenbluf bij Rijnsburgse Boys’ | S01E08

In de achtste podcast van Topamateurvoetbal.com bespreekt onze presentator Justin Klein samen met verslaggevers Henk Kasius, Marcel van der Vijver en Gert Barnhoorn de actualiteit van de afgelopen twee weken in het amateurvoetbal. Quick Boys – Katwijk, naar Katwijkse begrippen, moeder aller derby’s kwam uiteraard voorbij, evenals de knappe prestaties van Noordwijk en de degelijkheid van koploper Gemert in de Derde Divisie Zondag.

Het drukke speelschema gaf ons de gelegenheid een podcast op te nemen met een analyse vanaf de zijlijn. Een sterke delegatie uit Katwijk en omstreken betekent dat de Bollenstreek uitgebreid wordt besproken. Daarnaast komt de wisselvalligheid van ploegen in alle drie de divisies ter sprake en wordt er ook voorzichtig uitgekeken naar de nacompetitie die vrijwel altijd boeiende potjes oplevert.

Je luistert naar de achtste aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.