Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Michel van Oostrum doorbreekt het stilzwijgen over zijn plotselinge vertrek bij GVV Unitas | S01E06

In de zesde podcast van Topamateurvoetbal.com gaan presentator Dimitri van Tuijl en hoofdredacteur Jelmer Geerds in gesprek met Michel van Oostrum. Hij doorbreekt het stilzwijgen over zijn plotselinge en onverwachte vertrek bij GVV Unitas.

Als een donderslag bij heldere hemel kwam op 9 december het bericht dat GVV Unitas per direct afscheid had genomen van haar hoofdtrainer Michel van Oostrum, nota bene op het moment dat de Gorinchemmers op een knappe tweede plaats in de Derde Divisie Zondag stonden. Daar moet wat voorgevallen zijn, zal menig buitenstaander hebben gedacht. Unitas bleef erg summier in haar verklaring: ,,Door een verschil in visie en inzicht is helaas de samenwerking tussen Unitas en Michel van Oostrum per vandaag beëindigd.”

In de podcast van Topamateurvoetbal.com doorbreekt Van Oostrum het stilzwijgen en geeft hij een inkijkje in de merkwaardige gebeurtenissen rondom zijn vertrek bij Unitas. Maar uiteraard behandelen we ook de actualiteiten uit de Tweede Divisie en beide Derde Divisies.

Je luistert naar de zesde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.