Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Waar is de schaal van OFC Oostzaan? | S01E21

In de allerlaatste Topamateurvoetbal.com-podcast van dit seizoen ontvangen presentator Dimitri van Tuijl en Niels Veldhoven kampioenenmaker Pieter Mulders in de studio van RTV Utrecht. De Amsterdammer haalde dit seizoen, na een bloedstollende eindrace, het kampioenschap binnen met OFC Oostzaan en is volgend seizoen in de Tweede Divisie te bewonderen. Het koste bloed, zweet en tranen om die felbegeerde schaal naar Oostzaan te halen, maar waar is dat ding nu eigenlijk?

Het seizoen 2021/2022 zit er op. Na de play-offsfinale tussen Kozakken Boys en GVVV weten alle teams in welke divisie zijn volgend jaar actief zijn. Kozakken Boys blijft actief in de Tweede Divisie en GVVV zakt af naar de Derde Divisie. Dit betekent dat volgend seizoen, na jaren lange afwezigheid, de derby van Veenendaal weer op de agenda staat. We blikken terug op een lang en bijzonder seizoen waar de gebeurtenissen zich in een rap tempo opstapelden. Wie waren de verrassingen en wie de teleurstellingen?

Met hoofdgast Pieter Mulders kijken wij uiteraard uitgebreid terug op de zenuwslopende laatste speeldag waarin nog vier teams om de titel vochten. Hoe werd dit tijdens de wedstrijd zelf beleefd? OFC mag zich gaan meten met de allergrootsten op dit niveau, maar kunnen we van OFC gaan verwachten? Hoe gaat de club zich presenteren? Verder hebben we het met de kampioenenmaker over het gebruik van data in het voetbal, het scoutingsnetwerk, het imago van de Oostzaners en zal het Twitter-account van de club ooit nog opleven?

Dit alles en nog veel meer komt er weer aan bod in deze kakelverse aflevering. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Topamateurvoetbal.com-podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.