SPELER VAN DE WEEK | Derde Divisie Divisie Zondag: Youri de Winter van TOGB

TOGB kende al een heerlijk seizoen, maar verwende het publiek nogmaals in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het werd na een 4-1-ruststand uiteindelijk 6-1 tegen JOS/Watergraafsmeer. Youri de Winter was op dreef en de eerste helft bij drie TOGB-treffers betrokken. Hij is door de bezoekers van Topamateurvoetbal.com dan ook verkozen tot Speler van de Week van de Derde Divisie Zondag.

JOS kwam nog wel op voorsprong, al in de derde minuut, maar via een assist van De Winter volgde al snel de gelijkmaker. De aanvaller leverde ook nog het voorbereidende werk op de tweede goal en maakte vervolgens zelf de 3-1. De weg naar een zorgeloze middag was geplaveid en uiteindelijk liep TOGB uit naar een zesklapper.

De Winter keerde afgelopen zomer na zes jaar terug bij TOGB. Hij vertrok op zeventienjarige leeftijd en was daarna actief bij onder meer Sparta, Scheveningen, Noordwijk, Excelsior Maassluis, én in Griekenland en Zweden.