maandag 27 maart 2023

Ten Bosch langer door bij JOS

Veel gelezen

JOS/Watergraafsmeer kan ook volgend seizoen beschikken over de diensten van Cor ten Bosch. De 71-jarige coach heeft zijn contract verlengd en zal zodoende ook na de zomer aan het roer staan bij de Amsterdamse ploeg, uitkomend in de Derde Divisie. Het nieuws wordt gemeld door het Amsterdamsche voetbal.

Cor ten Bosch is geen vreemde in Amsterdam en omgeving. Zo was hij trainer bij Zeeburgia, Türkiyemspor, EDO, DWS, AFC, FC Breukelen en Roda ’23. Het volgend seizoen gaat de 71-jarige oefenmeester beginnen aan zijn zesde jaar bij JOS en nog steeds heeft hij het daar prima naar zijn zin.

Ron Voorn (technisch manager) en Rob Meijer (voorzitter) zijn nog erg tevreden met Ten Bosch. ,,Cor is een eerlijke, authentieke kerel en bovenal een fijn mens om mee te werken. Hij ligt uitstekend in de groep die nog steeds enthousiast is. We waren recent op trainingskamp in Benidorm, hebben daar gezien wat er rondliep en hadden toen unaniem de mening dat we daar trots op mogen zijn. Dezelfde mening had Cor die er geen twijfel over liet bestaan graag nog een seizoen deel uit te willen maken van dit JOS gezelschap.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZONDAG | Hoogeveen neemt koppositie over van HBS, SV Meerssen onderuit bij Juliana’31

Hoogeveen is de 'nieuwe' lijstaanvoerder in de Vierde Divisie A. De ploeg wist thuis drie punten te pakken tegen...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img