Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Topscorer van de Tweede Divisie verkast naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft de topscorer van de Jack’s League gestrikt. Youssef El Kachati strijkt na dit seizoen neer op de Westmaat. De aanvaller van Quick Boys heeft voor een jaar getekend.

De 23-jarige El Kachati is een klein jaar actief voor Quick Boys en voert met vijftien goals de topscorerslijst van de Jack’s League aan. Hij kon het met de Katwijkse-club echter niet eens worden over een nieuw contract, waardoor Quick Boys zich genoodzaakt voelde de onderhandelingen te staken.

Bij IJsselmeervogels zijn ze erg content met de komst van de inwoner van Noordwijk, zo valt te lezen in een bericht op de clubsite.

,,Hij is een veelzijdige aanvallend ingestelde speler, die met fysieke kracht en doelgerichtheid heeft laten zien wat hij in huis heeft. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring op dit niveau en in combinatie met zijn gretigheid om de nieuwe aanvalsleider te worden zien we beiden enorm uit naar de samenwerking. Onze scouts hebben hem veelvuldig bekeken en hun viel de werklust, ook in defensief opzicht op, net als de complete balbehandeling en zijn uitstekende passeeractie.”