Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Trainersduo Van der Haar-Meijers verlengt bij TEC

Het duo Hans van de Haar en Eric Meijers staat ook volgend seizoen aan het roer bij TEC. Dat meldt de tweededivisionist vrijdag.

De 48-jarige Van der Haar en 59-jarige Meijers verlengen hun contract met een jaar, en zijn zodoende tot de zomer van 2024 werkzaam op de Lok. Van der Haar staat sinds de zomer van 2020 voor de groep, Meijers voegde zicht daar eind 2022 bij.

Van de Haar kijkt uit naar de verdere samenwerking met de club: ,,Ik teken nog een jaar bij, omdat ik het hier goed naar mijn zin heb bij TEC. De onderlinge samenwerking is hier goed, ik heb een mooie selectie en een fijne staf tot mijn beschikking en ik kan mijn visie hier verder uitrollen, dus wat wil je nog meer?”

Ook Meijers reageert verheugd op de verlengde samenwerking. ,,Ik ben heel content met de contractverlenging bij TEC. Continuïteit is namelijk de basis van succes. Samen bouwen aan de saamhorigheid van de club, zodanig dat we bij het 100-jarig bestaan van Sv TEC (in 2024, red.) kunnen zeggen dat de club springlevend én vol dynamiek zit.”