Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

VVOG weet selectie te versterken met Van Warven

Transfernieuws uit Harderwijk en nu eens geen vertrekkende speler, maar één die de selectie van komend seizoen zal komen versterken. Op de officiële website van VVOG werd bekend gemaakt dat Daniel van Warven in de eerstvolgende zomer de overstap zal maken van Sportlust’46 naar Harderwijk.

De 27-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Sportlust’46. Daarvoor droeg hij vier seizoenen het shirt van DVS’33. In de Derde Divisie was hij 48 keer trefzeker.

Op de website van VVOG gaf Van Warven tekst en uitleg over zijn keuze. ,, Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met de TC en de nieuwe trainersstaf kreeg ik het gevoel dat ik een belangrijke rol kan hebben in het team en dat sprak mij erg aan. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk dus uit naar het volgende seizoen.”