Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Wie is de beste Waarzegger: De Glazen Bol-competitie

Terug van weggeweest, in het verleden opgezet door onze voorgangers van Voetbal 24/7, en nu nieuw leven in geblazen. Omdat een spelletje naast het mooiste spelletje op aarde het allemaal nog net iets leuker maakt, komen wij met de Glazen Bol-competitie voor de Tweede en Derde Divisie A en B.

Zo werkt het:

Je voorspelt de gehele eindstand van dit seizoen voor alle drie divisies. Aan het einde van het seizoen vergelijken wij jouw voorspelling met de daadwerkelijke eindstand. Elk verschil in positie op de ranglijst levert je een strafpunt op. Wanneer jij bijvoorbeeld GVVV op plek 10 hebt gezet en ze eindigen in werkelijkheid op plek 13, zit je drie plekken naast en krijg je drie strafpunten. Degene die de minste strafpunten heeft verzameld is de winnaar en mag zich Waarzegger Van Het Seizoen noemen.

Omdat spelletjes pas echt leuk worden als er een leuke twist in zit, hebben ook wij een addertje onder het gras ingebouwd. Met dit addertje kun je extra bonuspunten verdienen, die van je totaal aan strafpunten worden afgehaald. Je moet deze bonuspunten echter wel verdienen.

Extra bonuspunten kun je verdienen door:
– De kampioen goed te voorspellen (-5)
– De twee directe degradanten goed te voorspellen (per club -2, club en positie op de ranglijst moeten wel overeenkomen. Als jouw nummer 17 op plek 18 eindigt verdien je daar geen bonuspunten mee)

De bonusvragen zijn:
– Wie wordt de topscorer (-3)
– Hoeveel punten haalt de kampioen (-5, voor elk punt dat je er naast zit, lever je een minpunt in. Wanneer je 5 punten boven of onder het daadwerkelijke aantal punten zit verdien je geen minpunten meer)

Jouw antwoorden op de beide bonusvragen zet je onder je eindstand en deze mail je naar ons via info@topamateurvoetbal.com. Bij voorkeur maak je gebruik van het formulier welke je kunt downloaden via de knop onder dit bericht. Vermeld in je mail/formulier ook je voor- en achternaam en (indien je die hebt) je favoriete club. Om de late vakantiegangers nog kans te geven om aan te sluiten en iedereen wat inzicht te geven in de mogelijke krachtsverschillen is de sluitingsdatum voor de voorspellingen is vrijdag 1 september 23:59 uur.