Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Wormmeester (ACV): ‘Ik denk dat we blij mogen zijn met één punt’

ACV kwam zaterdagmiddag op het eigen sportpark niet verder dan een gelijkspel tegen VVSB (1-1). Uitblinker van de middag, Ben Wormmeester, verscheen na afloop voor de camera van ACV TV en gaf aan dat hij gezien het spelbeeld zeker kon leven met de uiteindelijke uitslag.

,,Ik denk dat we blij mogen zijn met een punt. We hebben het gewoon heel zwaar gehad vandaag. Al met al een heel groot compliment voor de ploeg, het komt bij iedereen nu echt helemaal uit de tenen. Met zo’n dubbelprogramma merk je gewoon dat het gewoon heel zwaar was vandaag en zij hadden dat niet. Dat merkte je vooral in de slotfase”, aldus Wormmeester tegenover de camera van ACV TV.

De sluitpost werd na het duel uitgeroepen tot ‘man van de wedstrijd’ dat had onder meer te maken met zijn reddingen in de slotfase. ,,Een kwartier voor tijd krijgen ze twee of drie goede mogelijkheden en dan is het mooi dat je ze pakt. Het is natuurlijk een cliché, maar daar sta je voor.”

Zoals aangegeven was Wormmeester van mening dat een gelijkspel een terechte uitslag was. ,,We begonnen niet heel goed, het was een beetje ongelukkig. Ik vond ons daar bij vlagen best wel goed voetballen, alleen de intensiteit was er niet die er normaal wel is. Dan loop je een beetje achter de feiten aan. Dan sluipt er opeens in dat je niet gaat winnen, maar dat je zeker niet zal verliezen.”

Klik op de onderstaande video van ACV TV voor het complete interview met Wormmeester.