Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Aanvaller keert terug op het oude nest van DVS’33

Supporters van DVS’33 kunnen vanaf het seizoen 2022/2023 een oude bekende verwelkomen in de selectie van de vereniging. Dinsdag werd door de club uit Ermelo bekend gemaakt dat Lars van de Wetering terug zal keren.

De 26-jarige aanwinst speelde een groot deel van zijn jeugdjaren bij DVS’33 en maakte tussen 2016 en 2018 ook al deel uit van de selectie van het eerste elftal. In 2018 maakte hij de stap naar vv Nunspeet en daarna verkaste hij naar FC Horst.

Op de website van DVS’33 gaf de aanvaller tekst en uitleg over zijn keuze om terug te keren als voetballer naar Ermelo. ,,Ik heb na een aantal jaren op een iets lager niveau gevoetbald te hebben er nu toch voor gekozen om mijn gevoel te volgen en te kijken of ik mijn ambities waar kan maken. Daarnaast heb ik een aantal prettige gesprekken gevoerd met Edmund Mijnheer, waarin heel duidelijk op tafel lag wat er van elkaar verwacht wordt. Ik heb altijd met heel veel plezier bij DVS gespeeld, en kijk er naar uit om dat weer te gaan doen.”