vrijdag 3 februari 2023

AFC neemt Darren Maatsen over van Quick Boys

Veel gelezen

Na de gebroeders Teijsse zal AFC volgend seizoen de gebroeders Maatsen in haar selectie hebben. Daartoe maakt Darren Maatsen de overstap van Quick Boys naar Goed Genoeg, waar Dalian reeds actief is.

Zoals bekend speelt alleen Kenny Teijsse nog voor AFC, maar volgend seizoen beschikt trainer Benno Nihom dus opnieuw over voetballende broers. ,,De 31-jarige Maatsen speelde circa 250 wedstrijden in het betaalde voetbal. In Nederland kwam hij onder andere uit voor Excelsior, Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en NAC. In het buitenland speelde hij op de hoogste niveaus van Schotland, Griekenland en Noorwegen. Momenteel speelt Maatsen bij tweededivisionist Quick Boys”, schrijft AFC op haar clubsite.

,,AFC biedt mij de kans om voor het eerst samen met mijn broer Dalian te laten voetballen. Dat is natuurlijk enorm bijzonder. En dan hoeven onze ouders niet meer te kiezen bij wie ze gaan kijken”, aldus Maatsen op de clubsite van de Reds.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Tamerus verlengt met twee jaar bij Koninklijke HFC

De Haarlemse tweededivisionist Koninklijke HFC en trainer Gertjan Tamerus zijn een verlenging van hun samenwerking van twee jaar overeengekomen....
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img