vrijdag 3 februari 2023

Barendrecht en Van Steensel verlengen samenwerking

Veel gelezen

Zaterdagderdedivisionist Barendrecht maakte maandagavond bekend dat het de samenwerking met trainer Leen Steensel voor een jaar heeft verlengd. De oud-prof is bezig aan zijn eerste seizoen op de Bongerd.

Op de website van de club geeft bestuurslid voetbaltechnische zaken Gert van der Wal uitleg ,,Wij hebben onszelf ambitieuze doelstellingen opgelegd en willen er met elkaar alles aan doen om deze te verwezenlijken”, aldus van der Wal. ,,De organisatie staat goed, er is een hechte spelersgroep en de trainingsintensiteit is prima. Daarnaast constateren we dat de chemie en afstemming tussen spelers en staf zich ook positief ontwikkelt.”

Van Steensel is oud-speler van FC Utrecht, Carl Zeiss Jena en Excelsior. Voor zijn komst naar Barendrecht was hij vier seizoenen trainer bij Jodan Boys in Gouda.

Barendrecht staat op dit moment op een keurige vierde plaats in de Derde Divisie. Dankzij een aantal knappe overwinningen vlak voor de winterstop – waaronder die tegen toenmalig koploper GVVV – heeft de ploeg uit Zuid-Holland nog alle kans op een prijs dit seizoen. Het gat met koploper ACV Assen bedraagt slechts vier punten.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Tamerus verlengt met twee jaar bij Koninklijke HFC

De Haarlemse tweededivisionist Koninklijke HFC en trainer Gertjan Tamerus zijn een verlenging van hun samenwerking van twee jaar overeengekomen....
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img