Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Broodje Bal Podcast kijkt vooruit op de tweede seizoenshelft

De Broodje Bal Podcast heeft niet de gehele winterstop stilgezeten, maar na de bekerspecial bij Quick is de winterstop ook voor ons ten einde gekomen. Dat betekent dat we vanaf donderdag jullie weer elke week volledig gaan bijpraten over alles wat er gebeurt in de Tweede en Derde Divisie.

De eerste gast van 2023 is niemand minder dan Robbert Susan. Met hem praten wij over de tweede seizoenshelft en de kansen voor Katwijk, zijn contractverlenging en het bekeravontuur, waarin Katwijk in de derde ronde Spakenburg treft.

Verder spreken we Ruud Jalving, die met ACV als Herbstmeister van de Derde Divisie Zaterdag het vorige jaar afsloot en Jesse van Nieuwkerk die met VVSB de voornaamste jager is van het haast ongenaakbare ADO ’20. Ook bellen we met Chris de Graaf, de trainer van Spakenburg, die met zijn ploeg in Euroborg voor een daverende stunt zorgde door FC Groningen uit te schakelen in de KNVB Beker.

Donderdag rond twaalven staat hij weer voor je klaar: een goedgevulde, smakelijk nieuwe aflevering van de Broodje Bal Podcast.