Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Berkvens vertrekt na vier seizoenen bij Sportlust’46

Marley Berkvens is komend seizoen niet meer te bewonderen in het shirt van Sportlust’46. De middenvelder maakte zijn vertrek bekend via zijn instagrampagina.

De middenvelder maakte in de zomer van 2020 de overstap van DHSC naar Sportlust’46. Eerder was hij onder andere actief voor DOVO, Hij speelde in dienst van de ploeg uit Woerden ongeveer 85 wedstrijden in het eerste elftal.

Op Instagram stond de volgende reactie te lezen van Berkvens ten aanzien van zijn vertrek. ,,Na 4 seizoenen heb ik besloten te vertrekken bij Sportlust, dit omdat ik weinig vertrouwen voelde vanuit de berichten van de afgelopen weken. Ook dat ik na +- 85 wedstrijden voor de club geen gehoor kreeg over de plannen van volgend seizoen, geen telefoontje niks. Voor mij een teken om zelf de keus te maken waar ik al weken tegen aan zat te hikken. Bij deze wil ik iedereen bedanken bij de club en succes wensen in de toekomst. Laten we de laatste maanden goed en positief afsluiten!”