Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL-PODCAST | “We zijn geen enkele keer weggespeeld” | S01E04

Door omstandigheden iets later dan je van ons gewend bent, maar hier is hij dan: een gloednieuwe aflevering van de Broodje Bal-podcast,met dit keer Gert Barnhoorn als presentator. Samen met Henk Kasius ontvangt hij maar liefst drie gasten.

Willem van Zuilen en Martin van Zaanen komen vertellen over het boek dat Martin van Zaanen over de carriere van Willem van Zuilen schreef. Maar liefst 35 jaar deed van Zuilen verslag bij, onder andere, Omroep West van het topamateurvoetbal in de Bollenstreek.

Verder is Thomas Duivenvoorden te gast. De trainer van FC Rijnvogels werd afgelopen seizoen kampioen in de Hoofdklasse A en kent een geweldige start in de Derde Divisie. Met de promovendus bivakkeert hij momenteel in het linkerrijtje van de ranglijst.

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.