Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST | ,,Zolang deze burgemeester er zit, komt er geen derby meer met uitpubliek” S01E14

Na afleveringen over de derby’s van Veenendaal en Bunschoten staat in deze aflevering van de Broodje Bal Podcast de derby van Katwijk centraal. Presentator Marcel van Vliet praat met Huug Ouwehand (teammanager Katwijk) en Stefan van Rijn (teammanager Quick Boys) over de Moeder Aller Derby’s in al haar facetten. De historie, de rivaliteit, de beleving, spelen zonder uitpubliek en de rol van de burgemeester van Katwijk.

Verder een oproep van tafelheer Henk Kasius om het criminaliseren van “de voetbalsupporters” te stoppen, een vooruitblik op het komende voetbalweekend en een Toto voor de gasten aan tafel, maar ook voor jullie als luisteraar! Luister naar deze aflevering en geef je voorspelling op dezelfde vijf wedstrijden als onze gasten door via onze sociale mediakanalen.

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.