Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Clubicoon Van de Laar na zeventien jaar weg bij IJsselmeervogels

Een aderlating voor IJsselmeervogels. Sterkhouder Mike van de Laar stopt na dit seizoen bij de Rooien. De 30-jarige middenvelder komt al sinds 2006 voor IJsselmeervogels uit.

Van de Laar licht op de clubsite zijn beslissing toe. ,,Al een flinke periode loop ik met deze gedachte rond. Ik wil graag meer tijd hebben voor mijn gezin met onze drie opgroeiende dochters Lynn, Jacky en Bo. Na veelvuldig overleg met de club hebben we een paar weken terug samen besloten er goed de tijd voor te nemen om een goede keuze te maken. Die keuze heb ik nu op gevoel gemaakt. Bij mijn spel hoort nu eenmaal dat ik mij 100% moet geven en ik merk dat dit fysiek en mentaal steeds zwaarder word voor me, op topniveau.”