Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DANNY VOLKERS MOET SV MEERSSEN VERLATEN

Trainer Danny Volkers van Derde Divisionist SV Meerssen gaat de club verlaten. Volkers is benoemd tot Hoofd Jeugdopleiding bij Roda JC. In deze functie maakt Volkers ook deel uit van het technisch hart van de club uit Kerkrade. Zijn werkzaamheden zullen niet te combineren zijn met het trainerschap bij SV Meerssen. Danny Volkers stopt uiterlijk 1 oktober a.s. bij SV Meerssen of eerder als de club een opvolger heeft aangetrokken.

Promotie

Op de website van SV Meerssen geeft Volkers aan “met pijn in het hart” te vertrekken. Hij heeft de club uit het Geuldal opnieuw naar de top van het amateurvoetbal gebracht, met als hoogtepunten het kampioenschap in de vierde divisie, de daaruit voortvloeiende promotie naar de derde divisie en deelname aan de landelijke beker, en het winnen van de districtsbeker.

Weekendvoetbal

Doordat de KNVB het zaterdag- en zondagvoetbal in de derde divisie heeft samengevoegd, zal SV Meerssen dit seizoen veertien wedstrijden op zaterdagmiddag of -avond moeten spelen. Dan zou Volkers door zijn verplichtingen bij Roda JC hoe dan ook verstek moeten laten gaan. Na het vertrek van Volkers zullen de assistent-trainers Robert Smeets en Tini Ruys de trainingen bij SV Meerssen voorlopig leiden.

SV Meerssen startte in de Derde Divisie B afgelopen zondag met een nederlaag tegen UNA (3-1). De 1ekwalificatieronde van de KNVB-beker overleefde de ploeg wel. In de 2e kwalificatieronde reist SV Meerssen af naar Tiel.

Bron: website SV Meerssen

Foto: De Limburger