Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

De Groot zwaait na dit seizoen af bij O.S.S. ’20

Tony de Groot zwaait na dit seizoen af bij O.S.S. ’20. De 34-jarige aanvaller gaat stoppen bij de hoofdmacht om meer tijd aan zijn gezin te besteden.

,,Het is fijn om op deze manier te stoppen”, vertelt De Groot tegen Kliknieuws Oss. ,,Ik had zeker nog door kunnen gaan, maar dan loop ik toch het risico om tegen een blessure aan te lopen. Mijn hele loopbaan ben ik gevrijwaard van zware blessures, dat is me veel waard.”

De Groot begon met voetballen bij O.S.S. ’20 en maakte vervolgens de overstap naar TOP Oss, waar hij ook in de hoofdmacht uitkwam. Nadien was hij ook actief voor De Treffers en OJC Rosmalen, om vervolgens in 2013 terug te keren bij zijn jeugdliefde.

De aanvaller gaat waarschijnlijk lager spelen, maar blijft mogelijk wel in een andere rol aan de selectie betrokken.