vrijdag 3 februari 2023

De Jong wint met GVV Unitas van Groene Ster : ‘Dat hadden we echt nodig’

Veel gelezen

GVV Unitas leek zaterdag af te stevenen op een nederlaag op bezoek bij Groene Ster. In de slotfase wist de ploeg echter twee keer doel te treffen waardoor het alsnog de drie punten pakte (1-2). Dit tot opluchting van trainer Hans de Jong die na de wedstrijd verscheen voor de camera van Moonen Movies.

De vraag was vanzelfsprekend hoe de oefenmeester terug keek naar het duel met de bizarre wending in de eindfase. ,,Een beetje dubbel, je wint natuurlijk fantastisch in de laatste minuten, maar daarvoor was het vooral frustrerend dat wij de kansen niet afmaakten. Voetballend was het allemaal wel aardig, ik denk dat we aan elkaar gewaagd waren. Over en weer kansen en dan ga je naar het einde. Dan ga je iets meer risico nemen en we hebben aanvallend gewisseld. Uiteindelijk pak je de drie punten en dat is voor ons fantastisch want dat hadden we echt nodig”, aldus De Jong tegenover de camera van Moonen Movies.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC haalt vervanger voor geblesseerde doelman Swaneveld

Tweededivisionist heeft haar keepersprobleem, dat is ontstaan door een langdurige blessure van Mathijs Swaneveld, aan een hand door het...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img