Derde Divisie Zondag | Gemert blijft in het spoor van koploper na ruime zege op ADO’20

Gemert is uitstekend begonnen aan het vervolg van de competitie. De club wist, mede door een hattrick van Ralf Kemper, af te rekenen met ADO’20 (2-5) waardoor de huidige nummer één van de competitie OFC goed in zicht blijft.

De uitspelende formatie kwam na twee minuten spelen al op voorsprong in Heemskerk. Willem den Dekker was de maker van de openingstreffer (0-1). Na iets meer dan een kwartier spelen kwam ADO’20 echter al weer naast de tegenstander. Lutte was scherp in de rebound en wist sluitpost Tielemans te passeren (1-1). Vier minuten later was het weer raak en dat betekende dat ADO’20 vanaf de strafschopstip de 2-1 aan kon laten tekenen. Nog voor de pauze stelde Gemert orde op zaken. Door doelpunten van Chafik Mezziani en Ralf Kemper stond er na iets meer dan 45 minuten spelen een ruststand op het scorebord van 2-3.

In de tweede helft, nog net binnen het uur, was het wederom Kemper die de doelman van de tegenstander wist te passeren (2-4). Met nog zeven minuten officiële speeltijd op de klok werd het duel beslist. Dylan van Diepen zag zijn inzet nog terechtkomen op de paal, maar Kemper was er als de kippen bij om de 2-5 aan te laten tekenen, zijn derde van de middag.