Derde Divisie Zondag | Gemert niet langs EVV, UNA gelijk tegen Hoogland

Met oog op het aanstaande carnavalsweekend werden er donderdagavond al twee duels gespeeld in de derde divisie zondag. Gemert speelde gelijk bij EVV, en ook UNA en hoogland kwamen een remise overeen.

Nummer twee Gemert kwam op bezoek bij laagvlieger EVV niet verder dan een gelijkspel. Onder barre weersomstandigheden begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd, kwam in de achtste minuut met 1-0 aan de leiding en was in de periode die volgde nog een aantal maal gevaarlijk voor het doel. Toch slaagde Gemert er snel in de schade te herstellen, Ralf Kemper zorgde 10 minuten na de openingsgoal voor de gelijkmaker. Met de 1-1 stand werd tevens de rust bereikt. In de tweede helft kwam Gemert na een kwartier spelen op voorsprong. Erik van Loon kopte een vrije trap van Willem den Dekker  binnen: 1-2. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kreeg EVV een strafschop, deze werd benut door Stassen. In de slotfase hadden de Limburgers nog een enorme kans op de 3-2, maar een winnende goal kwam er niet meer. Door het gelijkspel blijft Gemert wel de enige club op divisie-niveau\ tweede divisie + beide derde divisies) die nog ongeslagen is.

UNA dacht lang met de drie punten naar huis te gaan, maar op bezoek bij hoogland moesten de Brabanders uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Hoogland kwam in de eerste helft op voorsprong, maar door doelpunten van Serhat Koç en Brian Boogers maakte UNA dit ongedaan. In Blessuretijd kwam echter toch de gelijkmaker nog op het bord: 2-2