Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Doelman Fons Mulder stopt bij Hercules

Hercules ziet keeper Fons Mulder deze zomer vertrekken. De sluitpost hangt zijn keepershandsschoenen aan de wilgen, zo meldt de derdedivisionist op de eigen clubsite.

De 32-jarige Mulder speelde maar liefst zeven jaar voor de Utrechters, maar stopt nu om privéredenen. ,,Na zoveel seizoenen op topamateurniveau gespeeld te hebben is het nu tijd om meer aandacht aan mijn gezin met twee jonge kinderen te geven”, zegt Mulder op voornoemde website.

Ook technisch manager en hoofdtrainer, René van der Kooij reageert: ,,Dat Fons Mulder aan het eind van het seizoen stopt is niet geheel onverwacht omdat wij met Fons hierover ook altijd in gesprek zijn geweest. Fons is jarenlang de betrouwbare eerste keeper geweest en is er onlangs een tijdje uit geweest vanwege een kruisbandblessure. Momenteel staat hij weer uitstekend te keepen omdat doelman Pepijn Vonk geblesseerd is.”

Voor het komend seizoen gaat Hercules dus op zoek naar een nieuwe doelman, die de concurrentiestrijd met Pepijn Vonk kan aangaan. Tevens laat de derdedivisionist weten nog op zoek te zijn naar een divisiewaardige middenvelder en centrumaanvaller.