Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Aanvaller van HHC Hardenberg kiest na verhuizing voor Katwijk

HHC Hardenberg kan in het seizoen 2023/2024 geen beroep meer doen op Matthijs Hardijk. De aanvaller verhuist naar Amsterdam en maakt om die reden na de zomer de overstap van HHC Hardenberg naar vv Katwijk, zo meldt zijn huidige vereniging via de officiële kanalen.

De 25-jarige aanvaller wist dit seizoen al dertien keer het net van de tegenstander te vinden en bezet daarmee de derde plaats op de topscorerslijst. In 2020 maakte Hardijk de overstap van ACV naar HHC Hardenberg. Eerder speelde hij zijn wedstrijden onder andere voor Jong FC Groningen, Jong AZ en Harkemase Boys.

Op de website gaf Hardijk tekst en uitleg over zijn aanstaande overstap.,,Ik heb de keuze gemaakt om na mijn studie mijn maatschappelijke carrière te starten in Amsterdam. De afgelopen drie seizoenen heb ik ontzettend veel geleerd als voetballer en mij ook ontwikkeld als mens binnen deze warme club. Ik kijk terug op mooie jaren bij HHC Hardenberg, waar ik vrienden voor het leven aan heb overgehouden. Ik wil alle supporters, vrijwilligers, staf en teamgenoten bedanken voor mijn HHC tijd. Voor nu geldt er één ding en dat is met dit team strijden voor het kampioenschap.”