Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Pieter Mulders weerlegt verhaal van Leushuis: ,,Totaal geen sprake van een staking bij OFC”

Pieter Mulders heeft bij de redactie van topamateurvoetbal.com gereageerd op het verhaal over een mogelijke staking van OFC, dat Willem Leushuis in de meest recente Broodje Bal Podcast vertelde. De trainer van OJC Rosmalen vertelde in de podcast dat OFC mogelijk niet zou spelen tegen Spakenburg, omdat de selectie en de staf in onmin leefde met de geldschieter van de club. Volgens Mulders was dit verhaal volledig uit de lucht gegrepen.

Mulders erkent dat de relatie tussen de geldschieter van OFC en de selectie stroef verloopt. ,,Het is geen geheim dat het dit seizoen niet op rolletjes loopt bij OFC.” Van een staking is echter geen sprake. ,,We hebben deze week gewoon getraind en we spelen zaterdag gewoon tegen Spakenburg,” aldus de Amsterdammer. ,,Er is totaal geen sprake van een staking bij OFC!”

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van het Weekoverzicht en de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.