vrijdag 3 februari 2023

DOVO en Florian Wolf verlengen samenwerking

Veel gelezen

Florian Wolf blijft trainer van DOVO. De coach heeft zijn contract met een jaar verlengd en ligt nu tot medio 2024 vast.

Wolf is inmiddels anderhalf jaar werkzaam bij DOVO en heeft met de Veenendalers duidelijk de weg naar boven te pakken. Vorig seizoen werd na een knappe inhaalreeks lijfsbehoud behaald en momenteel neemt DOVO de derde positie in de Derde Divisie Zaterdag in, op twee punten van koplopers GVVV en SteDoCo.

,,Wij zijn zeer content dat we de samenwerking met Florian kunnen continueren”, zegt Henri Drost, voorzitter van de technische commissie. “Zijn persoonlijkheid past uitstekend bij DOVO. Bovendien zijn de prestaties onder zijn leiding buitengewoon goed

De coach zelf stond in de belangstelling van andere clubs maar koos toch voor een langer verblijf op sportpark Panhuis. “DOVO is echt een club waar je trots op moet zijn om voor te mogen werken. Voor mij is dit een uiting van waardering en vertrouwen.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Tamerus verlengt met twee jaar bij Koninklijke HFC

De Haarlemse tweededivisionist Koninklijke HFC en trainer Gertjan Tamerus zijn een verlenging van hun samenwerking van twee jaar overeengekomen....
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img