Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST |”Bij Quick Boys heb je niet genoeg aan alleen trainerskwaliteiten” | S01E05

In deze vijfde aflevering van de Broodje Bal Podcast bespreekt presentator Marcel van Vliet met redacteuren Niels Veldhoven en Henk Kasius de eerste periode van dit seizoen. Van de spanning in de Tweede Divisie naar de hegemonie van ADO ’20 en van de eerste ronde in de KNVB Beker naar de eerste rumoerige rondjes van de trainerscarrousel.

Een goed uur praten over het topamateurvoetbal en je bent weer helemaal bij. Een belangrijke vraag die gesteld werd was: is Thomas Duivenvoorden de juiste man voor Quick Boys. En wie zijn de beste kandidaten voor die andere vacatures? Met ,,Bij Quick Boys heb je niet genoeg aan alleen trainerskwaliteiten,” als een van de antwoorden is de twijfel aan tafel wel voelbaar.

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.