SPELER VAN DE WEEK | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Stan Haanstra van Staphorst

Staphorst wist zaterdag voor de tweede keer op rij een uitwedstrijd te winnen met 1-2. De ploeg was na de eerdere zege op GVVV nu te sterk voor Hoek. Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Stan Haanstra die twee keer het net van de tegenstander wist te vinden. Hij werd door de bezoekers van Topamateurvoetbal.com verkozen tot speler van de week van de Derde Divisie zaterdag.

De 25-jarige Haanstra maakte in de zomer van 2019 de overstap van Achilles 1894 naar Staphorst. Eerder was hij actief in de jeugdopleiding van FC Groningen/Cambuur.

In Zeeland opende Haanstra afgelopen zaterdag de score tegen Hoek, hij krulde vanaf de zijkant van het strafschopgebied de bal achter doelman Finn Murre. Na de gelijkmaker in de 84ste minuut was Haanstra in de 86ste minuut die zorgde voor de drie punten tegen Hoek (1-2).