Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SPELER VAN DE WEEK | DERDE DIVISIE ZONDAG: Joep Hoefnagels van O.S.S. ’20

O.S.S. ’20 hield zondag een punt over aan het uitduel met TOGB: 2-2. De Brabanders knokten zich knap terug van een 2-0-achterstand. Dat de schade voor O.S.S. ’20 tot twee tegengoals beperkt bleef, was mede te danken aan de sterke keeper Joep Hoefnagels. Hij werd door de bezoekers van Topamateurvoetbal.com daarom verkozen tot speler van de week in de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

Lange tijd leek het een zware middag te worden voor Hoefnagels en zijn ploeggenoten. TOGB nam na een uur spelen een 2-0-voorsprong. Bij die treffer leek Hoefnagels (23) nog de grote man te worden. Hij keerde de strafschop in eerste instantie, maar was kansloos op de rebound van Youri de Winter.

O.S.S. ’20 maakte vervolgens de 2-1, maar een rode kaart vertroebelde het uitzicht op een goed resultaat weer. Toch weigerde de thuisploeg het hoofd te buigen en daarvoor volgde in de voorlaatste minuut de beloning. Nadat Hoefnagels zijn ploeg met een aantal fraaie reddingen op de been had gehouden, maakte Tony de Groot uiteindelijk de 2-2.

Het was voor O.S.S. ’20 een punt met een gouden randje, behaald mede dankzij Hoefnagels.