Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DVS’33 haalt Hercules-smaakmaker Omar el Ghazouani binnen

De Technische Commissie van DVS’33 is er in geslaagd om de multifunctionele aanvaller Omar el Ghazouani van usv Hercules voor komend seizoen te contracteren, zo meldt de club op haar website. El Ghazouani is tweebenig en op alle posities in de aanval inzetbaar. Hij is voor voorlopig één seizoen vastgelegd.

,,Ondanks dat ik het goed naar mijn zin heb bij USV Hercules ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik denk dat DVS mij die uitdaging biedt. Ik denk dat zowel DVS als ik een aanwinst voor elkaar zijn en de keuze was dan ook snel gemaakt. Ik vind DVS dan ook een hele mooie club en kijk er naar uit om volgend seizoen te komen voetballen”, aldus de aanvaller.

De 24-jarige aanvaller kwam voor Hercules ook uit voor FC Utrecht en Papendorp.