Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Geen Derde Divisie voor OFC dat stopt met zondagselectie

OFC wist zich dit seizoen niet te handhaven in de Tweede Divisie, maar zal komend seizoen ook niet uitkomen in de Derde Divisie. De club maakte op de officiële website bekend dat het per direct stopt met de zondagselectie en alleen nog door zal gaan met de zaterdagselectie.

De zaterdagtak komt momenteel uit in de derde klasse en het moet de strijd aangaan met andere verenigingen om niet nog een klasse lager uit te moeten komen in het nieuwe seizoen.

Op de website gaf de club tekst en uitleg over het besluit. ,,Wie de media een beetje gevolgd heeft weet dat de laatste seizoenen zwaar zijn geweest voor de spelers, staf, vrijwilligers en het bestuur. Vele factoren hebben er voor gezorgd, dat wij het moeilijke besluit moesten nemen om niet verder te gaan met een ZO1. Aan de KNVB is inmiddels gemeld, dat wij geen ZO1 inschrijven voor komend seizoen. Hierdoor wordt onze ZA1 het vlaggenschip van OFC. De tijd zal het leren of er ooit weer een ZO1 komt. Zeg nooit ‘nooit’. Met de aanschaf van nieuwe kunstgrasvelden en de inzet van velen zien wij de toekomst positief tegemoet.”