Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Groene Ster haalt twee versterkingen bij provinciegenoten

Groene Ster heeft twee spelers voor het nieuwe seizoen gestrikt. Het gaat om Bjorn Stassen (EVV) en Mikel Nuhaj (MVV). Daarnaast hebben drie spelers van de huidige selectie hun jawoord voor volgend seizoen gegeven.

De 21-jarige Stassen is een aanvaller, die ook op ‘10’ kan spelen. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding bij Roda JC en maakte een jaar deel uit van de A-selectie. Sinds de zomer van 2021 speelt Stassen voor EVV. Hij maakte tot dusver dertien goals.

Nuhaj is een jaar jonger. Hij speelde in zijn jeugd eveneens voor Roda JC, maar ook voor Eendracht Maasmechelen en MVV. Bij laatstgenoemde club maakte de verdediger begin augustus zijn debuut in het betaalde voetbal. Nuhaj bezit zowel de Belgische als de Albanese nationaliteit. Voor Albanië was hij zelfs jeugdinternational. 

Drie verlengingen
De nummer vijftien van de Derde Divisie Zondag maakte eerder deze week ook het aanblijven van drie spelers bekend. Doelman Mark Voss (31), verdediger Dennis Petit (23) en middenvelder Zakaria Tarrazi (19) spelen ook volgend seizoen in Heerlerheide.