Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Drie aanwinsten en veel contractverlengingen bij UNA

UNA versterkt de selectie volgend seizoen met drie nieuwe spelers. De komst van Jesse Wielinga (SteDoCo) was door Topamateurvoetbal.com al gemeld, maar is door de zondagderdedivisionist nu bevestigd. Daarnaast laat UNA weten ook over Ed Craenen en Jeroen van Schoonhoven te kunnen gaan beschikken.

De 20-jarige Craenen komt over van rksv Nuenen, waar hij zijn voetballeven voornamelijk heeft doorgebracht. De 1.97 meter lange verdediger is er een vaste waarde in de hoofdmacht.

Schoonhoven is negen jaar ouder en fungeert als centrumspits. Hij maakt de overstap vanuit UDI ’19, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is. Schoonhoven speelde eerder voor JVC Cuijk en Blauw Geel ’38.

UNA meldt verder dat het overgrote deel van de huidige selectie te kennen heeft gegeven te willen blijven. Akkoord is inmiddels bereikt met; Petar Stoskovic, Tom Scheepers, Yoeri Sijbers, Thomas Horsten, Bassou Boulghalgh, Giel Flokstra, Juul Respen, Sten Senders, Max van den Akker, Brian Boogers, Nick Tielemans, Rhoan Boudewijns en Teun Willems.