zondag 26 maart 2023

Hans de Jong: “ADO’20 nog een maatje te groot voor ons”

Veel gelezen

Het Gorinchemse Unitas deed het tot op heden met hun jonge ploeg niet onaardig in de Derde Divisie, waarin men in het linkerrijtje vertoeft. De wedstrijd tegen de ongeslagen koploper ADO’20 was voor trainer Hans de Jong een graadmeter om er achter te komen waartoe zijn ploeg in staat zou zijn. Het werd uiteindelijk een 1-3 verlies, waar niets op af te dingen viel.

Terechte uitslag?
“Er valt totaal niets af te dingen op deze uitslag. ADO’20 is voor mij de beste ploeg waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben. Kampioenskandidaat nummer 1. We konden ze bijna een helft bijbenen, waarbij complimenten voor onze doelman Ronald Vlot die ons met minimale twee prima reddingen in de wedstrijd hield. Het was des te jammer dat diezelfde Vlot zich vlak voor de rust verkeek op een afstandsschot, waardoor we toch nog met een achterstand gingen rusten.”

Weer snel achter de feiten aan
“We begonnen vol optimisme aan de tweede helft, maar wederom een foutje achterin zette ons al snel op een 2-0 achterstand waarna de wedstrijd gespeeld was. Het siert mijn ploeg dat ze bleven voetballen en het niet lieten lopen. In de slotfase ging het even mis toen de irritatie bij een aantal spelers parten ging spelen. Al met al weten we waar we staan. Er is in de voorbije weken al aardig wat progressie geboekt maar tegen dit ADO’20 was het een kansloze missie.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | GVVV wint de derby en ACV pakt drie punten in topper tegen Barendrecht

GVVV en ACV blijven met een gelijk aantal punten de nummers één en twee in de Derde Divisie van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img