Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Harrie Gommans gaat UNA aan het einde van het seizoen verlaten

Harrie Gommans heeft de Technische Commissie van derde divisionist UNA laten weten aan het einde van het lopende seizoen, na 4,5 jaar, te stoppen als Hoofdtrainer.

Eigen beslissing

“UNA is voor mij een fantastische club, met fijne mensen waar ik als mens nog jarenlang had kunnen blijven”, aldus Gommans. Daarnaast ben ik UNA dankbaar dat ik destijds als jonge trainer de kans heb gekregen. Ik merk alleen aan mezelf dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging”. Gommans laat in een reactie aan Topamateurvoetbal.com weten dat hij benieuwd is wat de zoektocht naar een nieuwe club gaat opleveren. “De trainerscarrousel komt nu langzaam op gang. Ik hoop dat clubs aan mij denken. Ik besef me en ben bereid om over de provinciegrenzen heen te kijken. Ik ben benieuwd wat er op mijn pad komt”, aldus Gommans.

Ambities verwezenlijken

“We hebben in de afgelopen jaren stappen kunnen zetten met Harrie als hoofdtrainer” vervolgt Willem Bakermans, lid TC van UNA. “Het team heeft zich goed ontwikkeld en we boeken nog steeds progressie met elkaar”, aldus Bakermans. 

Uiteraard zal ik me tot en met de laatste dag inzetten en focussen om onze gezamenlijke ambitie en doelstellingen te kunnen gaan behalen, besluit Gommans.

UNA bezet op dit moment de tweede plaats in de derde divisie B achter koploper SteDoCo. De twee topploegen treffen elkaar op 16 december in de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Foto: Orange Pictures