Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hilterman vertrekt bij Rijnsburgse Boys: ,,Lastig als je geen perspectief hebt”

De samenwerking tussen Jordy Hilterman en Rijnsburgse Boys zal in de zomer van 2023 al eindigen. De middenvelder gaat vanwege het ontbreken van voldoende speeltijd op zoek naar een andere vereniging om zijn loopbaan voort te zetten, zo stond woensdag te lezen op de officiële website van de club uit de Tweede Divisie.

Op de voornoemde website gaf Hilterman tekst en uitleg over zijn aanstaande vertrek. ,,Ik heb er lang over nagedacht. Tijdens het trainingskamp in Spanje had ik mijn eerste gesprek. Daarna heb ik met de nieuwe trainer gesproken, maar ik had niet het idee dat het volgend seizoen anders zou zijn. Het ligt niet aan de club, maar het is gewoon lastig als je geen perspectief hebt. Vandaar dat ik op zoek ga naar een andere club. Wat het wordt, weet ik nog niet. Ik laat het op me afkomen. Ik hoop wel op een club op tweede- of derdedivisieniveau. Afbouwen in een vriendenelftal zie ik nog niet zitten.”

Hilterman speelde in het verleden voor onder andere EDO, HFC Haarlem, FC Volendam, Katwijk en de Koninklijke HFC